مناسبترین منابع وکالت 98 کدامند؟
اولیّن و یکی از مهمترین گامهای قبولی در آزمونهای حقوقی، بخصوص آزمون وکالت 98، انتخاب و تهیهی منابع مطالعاتی مناسب است.
اولیّن و یکی از مهمترین گامهای قبولی در آزمونهای حقوقی، بخصوص آزمون وکالت 98، انتخاب و تهیهی منابع مطالعاتی مناسب است.
تکثر و تعدد کتب مرجع از یکسو و نداشتن آگاهی از نحوی انتخاب منابع و همچنین معرفی جانبدارانه و گاهاً تبلیغاتی از سوی دیگر، موجب سردرگمی خیل عظیمی از داوطلبان آزمونهای حقوقی برای تهیهی کتب و منابع مطالعاتی مناسب گردیده است.
به همین منظور تلاش داریم معیارهای انتخاب منابع را ارائه تا شما داوطلب آزمونهای حقوقی بهراحتی و با آگاهی کامل بتوانید بهترین و مناسبترین منابع آزمون وکالت را با توجه به نیاز خود انتخاب و تهیه نمایید.
منابع حقوق مدنی:
- قانون تجارت در نظم (دکتر دمیرچلی)
- جلد تجارت (دکتر ربیعا اسکینی)
-شرکتها و اسناد تجاری (2 جلدی) (دکتر کاویانی)
- حقوق شرکتها (دکتر پاسبان) و ...
- منابع حقوق جزا:
- محشای قانون مجازات (دکتر گلدوزیان)
- دورهی 3 جلدی حقوقجزا (دکتر اردبیلی)
- دورهی 3 جلدی جرایم علیه امنیت - اموال و اشخاص (دکتر حسین میرمحمد صادقی)
- دورهی 2 جلدی آ.د.ک دکتر خالقی
- دورهی 8 جلدی آ.د.ک دکتر محمود آخوندی و ...
- آییندادرسیکیفری کاربردی (دکتر مهابادی)
-اصول استنباط (دکتر ابوالحسن محمدی)
-اصولفقه کاربردی (آقایان قافی– شریعتی)
-اصولفقه (مظفر) و ...
و شاید تعداد بسیار زیادی از آثار اساتید برجسته که در دانشگاهها بعنوان منبع مطالعاتی به دانشجویان معرفی میگردد. مطالعهی این دسته از منابع قطعاً موجب افزایش دانش حقوقی – ارتقاء سطح علمی و افزایش قدرت تجزیه و تحلیل میگردد و فرض بر این است که یک دانشآموختهی حقوق طی 4 سال دوران تحصیل در مقطع کارشناسی، این کتب مرجع را مطالعه و پسندیدهتر این که بخوبی آنها را فرا گرفته و بر آنها نیز مسلط شده و از دانش حقوقی مناسبی نیز برخوردار شده است! با این توضیحات ممکن است برای یک داوطلب آزمون حقوقی چند سئوال مطرح شود:
سوال 1- آیا برای آمادگی در هر یک از آزمونهای حقوقی (نصمحور یا حتی قانونمحور) لازم است که همهی این منابع را در برنامهریزی مطالعاتی خود قرار دهم و آنها را مطالعه کنم؟
سوال 2- در چه پروسهی زمانی میرسم که همهی این منابع را بخوانم و مرور کنم (با فرض داشتن پایهی قوی)
سوال 3- آیا اگر تمام منابع از هر درس را هم بخوانم آیا به این مفهوم است که میتوانم از پس سئوالات تستی آزمونها برآیم؟
همین سوالات میتواند از طرف یک داوطلب با پایهی متوسط یا حتی ضعیفتر نیز مطرح گردد، در این صورت باید بر اساس چه معیاری منابع را انتخاب نماید؟ (توضیح در ادامه)
![]() |
دستۀ سوّم: منابع آموزشی:
منابع آموزشی، کتبی هستند که مؤلف با استفاده از دانش خود و با رجوع به تمامی کتب مرجع و با حفظ امانت، دست به تولید محتوا زده و با اعمال خلاقیت و ابتکار و با بهرهگیری از کتب مرجع به نیاز مخاطب خود که بدنبال کتابی برای یادگیری آسان و سریع و لذتبخش میباشد پاسخ میدهد.
- در کتابهای کمکحافظه تلاش گردیده تا علاوه بر جامعیت مطالب و کامل بودن سرفصلها مطالب به گونهایی قابل درک و آسان ارائه شود تا خواننده با آرامش و با میل و رغبت بیشتری به مطالعه بپردازد. به بیان دیگر با مطالعهی کتابهای کمکحافظه انگیزه یادگیری خواننده، افزایش چشمگیری خواهد یافت.
- تکنولوژی آموزشی در قالب نمودارها – جداول – دستهبندیها و طبقهبندیهای ارائه شده در این مجموعه از کتابها با هدف یادگیری آسان و تداوم یادگیری تهیه و طراحی گردیدهاند.
- با توجه به حجم گسترده و مبسوط بودن مطالب هر درس، حتیالامکان سعی گردیده تا مطالب به گونهایی تنظیم و ارائه گردد تا خواننده حتی بدلیل محدودیت زمانی، مؤثرتر فرایند آموزشی و یادگیری را طی نماید.
- سبک جدید ارایه مطالب در این کتابها به منظور تسهیل و تسریع در مطالعه و تحقق یادگیری کاملتر نه تنها برای دانشجویان – داوطلبان آزمونهای حقوقی و آزمون وکالت و آزمون اختبار بلکه مورد توجه اساتید نیز واقع گردیده است.
- قیمت مناسب – چاپ با کیفیت – صحافی خوب و صفحهآرایی چشمنواز از ویژگیهای کتابهای کمکحافظه میباشد.
- کتابهای کمکحافظه برای هر سطح از آمادگی که دارید مناسبترین منبع مطالعاتی است، فقط به افرادی که از سطح علمی پایینتری برخوردارند توصیه میگردد تعداد دفعات تکرار و مرور خود را در این کتابها اضافه کنند تا ایشان هم لذت یادگیری را احساس نمایند.
توجه: کلسکسیونر نباشید ...
- از آنجا که تعدد منابع موجب سردرگمی و آشفتگی ذهنی میشود به نظر میرسد، برای هر درس یک تا دو منبع مناسب کفایت میکند چرا که تعدد منابع و نگرانی تمام نشدن آنها خود تولید استرس میکند. (خود را از نقش کلکسیونر رها سازید.)
- در پایان تاکتیک خواندن چندین کتاب بصورت ناقص را به استراتژی«یک کتاب خوب را چندین بار بخوانید.» تغییر دهید.
حتما این مقاله را مطالعه کنید:-اولیّن و یکی از مهمترین گامهای قبولی در آزمون وکالت کدام است؟-معیارهای انتخاب مناسبترین منبع وکالت است؟ مناسبترین منبع آزمون وکالت کدامند؟-معرفی منابع آزمون وکالت -آیا باید برای قبولی تمامی منابع را مطالعه کنیم؟و پاسخ به ده ها سوال دیگر
تمامی حقوق مادی و معنوی ویدئوهای آموزشی و محصولات متعلق به سایت لوویدیو می باشد .مامعتقدیم 80% افرادی که از دانلود غیرمجاز استفاده می نمایند ،نمی خواهند این کار را انجام دهند و فایل ها بصورت ناخواسته بدستشان رسیده است اگر فایل ها بصورت غیر مجاز به دست شما رسیده است ،جهت حمایت از صاحب اثر هزینه ی محصولات را پرداخت نمایید
میخوام کمکم کنید امسال حتما قبول بشم
باید چه کاری انجام بدم؟؟ نیاز به یک مشاوره عالی بهمراه برنامه ریزی دقیق دارم